Selecteer een pagina

EVENEMENTEN

 

AMSTERDICE ON TOUR

House of Watt

Wij vonden het erg leuk en fijn in House of Watt en daarom zijn we verheugd dat we hier op zondag 1 oktober weer terecht kunnen. We gaan er een tof programma van maken met activiteiten over de hele dag. 

Play & Win
Amsterdice heeft een primeur bij de Play & Win. Namelijk Amsterdam van White Goblin Games. Ligt nog niet in de winkels, maar je kunt hem bij ons al spelen en je maakt kans om een exemplaar mee naar huis te nemen als je meespeelt die dag.

Learn & Play
Wij hebben iets nieuws. Disney Lorcana, wij zijn er dol op!
Wij willen het daarom aan jou uitleggen van 19:00 uur tot 22:00 uur.
In samenwerking met Spellenwinkel.nl organiseren we voor het eerst een avondprogramma op onze spellendag.

 

Schrijf je vast in, want vol is vol!

1 oktober 2023

23 september 2023

AMSTERDICE ON TOUR

Hogeschool van Amsterdam

Amsterdam Board Game Design organiseert hun eerste gratis bordspelbeurs op zaterdag 23 september in de Hogeschool van Amsterdam (Wibauthuis). Je kunt 25 prototypes ✏️📐✂️ van spellen uitproberen, het creatieve proces ontdekken en andere enthousiaste spelers ontmoeten. Ook kun je de nieuwste spellen spelen (en kopen) van een aantal kleinere Nederlandse uitgevers!

Of je nu een doorgewinterde game-ontwerper bent of gewoon graag speelt, er is voor ieder wat wils. Je krijgt de kans om gloednieuwe spellen uit te proberen, waardevolle tips van ervaren ontwerpers te krijgen en meer te leren over het maken van bordspellen.

Als je meer wilt weten, check dan @amsterdamboardgamedesign

Zoals je ziet is dit een andere dag dan je normaal van ons gewend bent.
Wij zijn deze dag op bezoek bij Amsterdam Board Game Design.
Zij zijn al een keer bij ons langs geweest dus misschien herken je de spellen wel.
Je kunt alleen deze spellen daar spelen, we zijn nog even aan het kijken of we wat extra tafels neer kunnen zetten zodat je tussendoor ook je eigen spel kunt spelen.

Wij zullen dan ook geen spellen meenemen.
Er is plaats voor 50 mensen vanuit Amsterdice dus wees er snel bij.

AMSTERDICE ON TOUR

Spellenspektakel

Heel veel spellen te koop!

Ivm de ziekte van Lies wordt haar gehele spellenlocatie verkocht. De gehele opbrengst gaat naar haar kinderen. Je kunt bestellen via whats-app
Telefoonummer: 06-15858560 (NIET BELLEN)

Afhalen kan alleen op het spellenspektakel op zaterdag 4 of zondag 5 november in de jaarbeurs in Utrecht (er wordt niets verzonden). De precieze locatie op de beurs volgt.

De lijst kun je vinden via de link.
Spellen zonder prijs worden later aangevuld. Houd de lijst in de gaten.
Paars gemarkeerde spellen zijn nog niet te koop. Deze worden verkocht via de auction lijst van Spiel. Rood gemarkeerde spellen zijn al verkocht!

4/5 november 2023