Selecteer een pagina

EVENEMENTEN

 

AMSTERDICE ZONDAG

House of Watt

17 december zijn we er weer bij House of Watt met Secret Santa!

Vanaf heden rekenen we wel  een entree van €5, dit is inclusief 1 drankje naar keuze (exclusief speciaal bier, sterke dranken en verse sapjes).

Amsterdice X-Mas Board Game Day kiss

☝️ See you there!

AMSTERDICE ON TOUR

Spellenspektakel

Heel veel spellen te koop!

Ivm de ziekte van Lies wordt haar gehele spellenlocatie verkocht. De gehele opbrengst gaat naar haar kinderen. Je kunt bestellen via whats-app
Telefoonummer: 06-15858560 (NIET BELLEN)

Afhalen kan alleen op het spellenspektakel op zaterdag 4 of zondag 5 november in de jaarbeurs in Utrecht (er wordt niets verzonden). De precieze locatie op de beurs volgt.

De lijst kun je vinden via de link.
Spellen zonder prijs worden later aangevuld. Houd de lijst in de gaten.
Paars gemarkeerde spellen zijn nog niet te koop. Deze worden verkocht via de auction lijst van Spiel. Rood gemarkeerde spellen zijn al verkocht!

AMSTERDICE WINTERWEEKEND

WIJK AAN ZEE

Door afzegging zijn er 8 plekken vrij gekomen voor het spellen winter weekend in Wijk Aan Zee.

* We gaan naar natuurvriendenhuis “De Banjaert” in Wijk aan Zee
* De prijzen zijn per persoon €60
* Dit is exclusief eten en drinken, dit dien je zelf of samen te regelen. Er is een grote keuken waar je boodschappen kwijt kunt in koelkasten, een vriezer en lockers. Er is een supermarkt dichtbij en er zijn ook voldoende bezorg mogelijkheden.
* Er zijn 2, 3, en 4 persoons kamers. Als je alleen komt, moet je er rekening mee houden dat je bij iemand op de kamer kunt liggen die je misschien niet kent. verder houden we zo veel mogelijk rekening met de wensen van iedereen, er zijn voornamelijk 2 persoonskamers.

Wil jij mee?
Mail naar: 
Christel.amsterdice@gmail.com
Of whatsapp 06-15858560